POLITIKA KAKOVOSTI

Politika podjetja

NIRO STEEL d.o.o. je od leta 1994 zanesljiv partner za doseganje najvišje kakovosti. Nenehno izboljšujemo sistem vodenja kakovosti v skladu z zahtevami standarda ISO 9001.

Razumevanje potreb kupcev in njihovo vključevanje v vse ustrezne procese je osnova našega dela. Le če natančno poznamo kupčeve zahteve, katere izdelke in rešitve potrebujejo danes in v prihodnosti, lahko ciljno prispevamo k njihovemu uspehu.

Zaupanje, transparentnost, pripravljenost in strokovno ravnanje so načela naše politike.

Tržni položaj našega podjetja in dolgoročno partnerstvo z našimi kupci zagotavljamo s pomočjo visoko usposobljenih zaposlenih ter s strokovnostjo in timskim duhom.

 

Politika kakovosti

Kakovost nam pomeni izpolnjevanje pričakovanj naših strank in poslovnih partnerjev.

Naše načelo je visoka kakovost, prilagodljivost, strokovnost, odzivnost, zadovoljne stranke, zadovoljni zaposleni ter vzpostavljanje in vzdrževanje skupnih vrednot.

 

Okoljska politika  

Uporabljamo okolju prijazne procese in nenehno izboljšujemo svojo tehnologijo za zaščito ljudi in okolja.

 

NIRO STEEL – vsi smo del sistema vodenja kakovosti in vsak izmed nas opravlja dela, ki so neposredno ali posredno povezana z izpolnjevanjem zahtev in pričakovanj poslovnih partnerjev. Zato vsak posameznik prispeva k uresničevanju teh zahtev in s tem k uspehu poslovanja podjetja.

 

Datum, 1. 3. 2021      

Direktorica: Ksenja Brelih Klincov